Selecteer een pagina

Award Winner 2020!

We zijn bekroond met de Innovation and Excellence Awards 2020 voor meest innovatieve voedselverpakkingsproduct door Corporate LiveWire!

Unieke en Nieuwe
pizzadoos

De Cartonney Box is een uniek en nieuw ontwerp van de traditionele pizzadoos.

1

Draai/opvang schijf

Door middel van een kleiner extra luik in de achterkant van de deksel is de draaischijf bereikbaar om steeds een stukje pizza uit te nemen. Doordat de deksel grotendeels dicht is, blijft de pizza langer warm.

2

Pizza blijft langer warm

Pizza blijft langer warm d.m.v. het luik en de draaischijf….

Het Concept

De Cartonney doos maakt het voor consument eenvoudig mogelijk om de schijf af te voeren bij het restafval en het overige (grootste) deel van de doos bij het oud papier af te voeren.

3

Eenvoudig af te voeren bij het restafval

De Cartonney doos maakt het voor consument eenvoudig mogelijk…

4

12 tot 15 miljoen m2 recycle karton

Alleen in Nederland alleen al kunnen we met deze…

Over ons

De “Cartonney Box“ bevat een unieke aanpassing aan de traditionele pizzadoos. ( Die tot op heden meer dan 60 jaar onveranderd bleef ).

De totstandkoming van dit project is het gevolg van een unieke samenwerking en tevens missie van de betrokken partners die zich kenmerkt door compassie, integriteit, vriendschap, wederzijds vertrouwen, en pure enthousiasme om “Comfort & Joy “ naar de mensen te brengen. Letterlijk warmte en ook een bijdrage aan het milieu. De “Packaging” expertise, gedrevenheid en nimmer aflatend enthousiasme, wordt belichaamd door:
Maarten Halma www.halmasolutions.com

Het initiëren en begeleiden van het project met zoveel inspiratie en stimulans komt van:
Pascal Arts en Armand Lipperts  https://www.startupdesk.amsterdam/

En dan de uitvinder die de vrucht van zijn ingevingen, m.b.v. voornoemde partners, met de wereld mag delen: Ton Kooiman www.tonkooiman.com

Nieuws

Nominatie

NL Packaging Awards 2019 Categorie Duurzaamheid.

Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid

Bij een, door ons team uitgeschreven design wedstrijd, onder 30 kinderen van groep 7 en 8 voor de buitenkant van de doos bleek een overweldigend enthousiasme voor dit nieuwe concept. De kleine uitvindertjes hadden het helemaal door en gaan ervoor…. Binnenkort in de boekhandel: Cartonney is uitvinder. Een kinderboek waarin deze nieuwe doos en het ontstaan van het project wordt beschreven.

De nieuwe Cartonney Pizza Box is bij consumenten getest.

En specialisten uit de karton fabricage zijn tot nu toe unaniem in hun enthousiasme over het design en ook m.b.t. de milieu aspecten van dit product.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over ons genomineerd product? Dan horen wij het graag.

Contactgegevens

Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Nederland

Email

Linkedin